Mokytojai

Festivalio mokytojų komanda dalinsis sąmoningumą skątinančiais sakraliniais judesiais ir šokiais, kurie savyje neša slaptas žinias ir išmintį, ir veda mus arčiau mūsų Esybės, judesio ešsmės ir šokio šerdies.
Tarp jų – Choreografinė Samadeva (meninė Samara jogos išraiška, pristatanti šią techniką, jos esmę bei ištakas), Sakraliniai Gurdžijevo judesiai ir šokiai, Samara joga su dervišų šokiais, kontaktinė improvizacija ir kt.

Jul.M..JPGJulija Melnik – šokio pedagogė su 12 metų dėstymo patirtimi, nuo 2006 m. veda nuolatinius kontaktinės improvizacijos užsiėmimus, seminarus ir festivalius Vilniuje, taip pat reguliariai dėsto užsienyje; konsteliatorė pagal Idris Laoro metodą (studijavo Prancūzijos Šeimos ir sisteminių konsteliacijų institute), Samara jogos ir Choreografinės Samadevos instruktorė, Geros savijautos specialistė.

Užsiėmimai: Choreografinė Samadeva, Samara joga, kontaktinė improvizacija, bodywork

blob.jpgAsta JanulytėSamara jogos vedančioji, Geros savijautos specialistė, Reiki Tao Te Ki meistrė, farmacininkė, Samadevos universiteto atstovė Lietuvoje, mokosi šeimos ir sisteminių konsteliacijų ir dvasinio koučingo Laisvajame Samadeva universitete.

Užsiėmimai: Samara joga
FullSizeRender11

Solveiga – Laisvojo Samadevos universiteto Prancūzijoje studentė, Samara jogos vedančioji, mokosi dvasinio koučingo, šeimos (sisteminių) konsteliacijų. Solveiga taip pat baigusi 2 metų Asmeninės laisvės mokymus (Tarika Glubin, JAV), dalyvavusi eilėje seminarų ir mokymų.

Užsiėmimai: Samara joga

AudroneAudronė Žvaigždika – astrologė, besilaikanti humanistinės psichologinės astrologijos mokyklos bei astrosofijos krypties. Veda humanistinės astrologijos paskaitų kursą Laisvajame Samadevos universitete (Prancūzija) bei Lietuvoje (Vilniuje ir Kaune). Išleistas astrologijos vadovėlis prancūzų kalba „La psycho-astrologie pour tous“ (leidykla: S.E.M. Reperes). Ji taip yra sveikatos koučerė, Reiki Tao To Ki inicijuojanti meistrė ir praktikė (t.p. netradicinės Tibeto Reiki meistrė-mokytoja). Samaros jogos eufoninių judesių vedėja, Lu Jong Tao To Ki (ciguno kryptis) instruktorė, meditacijos mokytoja. Studijuodama Idris Laoro Esminę Psichologiją ir Selim Aisselio psichoantropologiją kardinaliai pakeitė savo tradicinį požiūrį į astrologiją, žmogų ir suvokimą apie Visatą ir žmogaus vietą joje.

Užsiėmimai: Lu Jong Tao To Ki19029373_10210532607686060_8260270644919791612_n

Regina Jasukaitienė – šokio, judesio ir kūno terapijos praktikė, beveik 10 metų praktikuojanti transformuojančius šokius ir judesius, tarp jų – Sakraliniai Gurdžijevo judesiai ir šokiai.

Užsiėmimai: Sakraliniai Gurdžijevo judesiai ir šokiai